Avatarul tau

|


Nu-i asa ca avatarul tau...e mai frumos ca tine?Intotdeauna poza ta de la avatar a fost una din pozele in care ai iesit cel mai bine in acea perioada, sau mai e cazul pozelor "tunate" photoshop-uite la greu(gen...scos cosuri...acnee...sau bube de orice natura, micsorat nas...urechi...sau orice altceva ai prea mare, sau marit ce ai prea mic...acuma depinde de fiecare om...si de complexele sale).

Intrebarea mea este..."de ce?"...de ce trebuie sa fie poza in care ai iesit mai bine decat arati de fapt?De ce nu poate fi o poza in care ai iesit cum arati tu de fapt?De ce atunci cand cineva iti cere o poza cu tine o cauti pe cea mai buna?De ce editezi poza, si iti ascunzi defectele?

Cred ca e ceva specific oamenilor...fiecare dintre noi face asa...si daca stai sa te gandesti...e ceva incontrolabil, dar unii chiar exagereaza, fie ca sunt intru adevar foarte urati...fie ca vor sa para ceea ce nu sunt(cel mai probabil).

Lista mea de messenger colcaie cu avatare chicioase(stiu cum se scrie...aviz Larisa)ale caror protagonisti sunt chiar ei...cei care le folosesc.Bai frate..."mancateash talentu tau"(asta ca sa ma intelegi) incearca sati pui pozele alea pe desktop...unde le vezi doar tu.Nu ma intelege gresit...chiar nu ma deranjeaza...doar ca, esti pus intro lumina proasta...pacat de tine.

4 comentarii:

Mirel Baiat de Curte spunea...

la mine e invers ... nu sunt fotogenic :D

Arati mai bine in poza, unele persoane, pentru ca cel ce face fotografia nu vrea sa iti scoata sunca in evidenta, nasul mare, and shits...

Kiki spunea...

Ma refeream la faptul ca, atunci cand io sau tu sau oricine isi pune o poza la avatar...o cauta pe cea in care a iesit cel mai bine.

Anonim spunea...

mi se pare o porcarie! ci vretzi s faca cnv ku un defect? ia mai lasatzima k ii cel mai nashpa articol! ioti na! mumusetzi rare>:P

dust spunea...

Ha-haaaa.Esti o urataaaa...ai dat pe google sa gasesti avatare si ai dat peste blogul meu?