Da-i papucii

|















Ghid practic
Ok...vrei sa iesi dintr-o relatie fara sa intrii in gura ei?Vrei sa o faci in asa fel incat sa scapi usor si fara multe batai de cap?Ce trebuie facut:
  • Regula nr. 1 : Gandeste-te bine daca nu ai vreun lucru important la ea (de exemplu bricheta ta preferata...sau orice alt lucru preferat de-al tau).Daca ai, ar fi bine sa recuperezi acel ceva innainte sa aplici ceilalti pasi.Altfel s-ar putea sa nu-l mai vezi...NICIODATA
  • Regula nr. 2 : Nici sa nu te gandesti sa spui altcuiva innainte.Daca aude de la altcineva ai pus-o...pentru ca o sa stie dinnainte ce are de facut...mai bine o iei prin surprindere
  • Regula nr. 3 : Stabileste o intalnire...cel mai bine este intr-un parc sau ceva de genul...in nici un caz undeva unde se plateste intrare si/sau consumatie...nu ar avea rost sa cheltui bani.
  • Regula nr. 4 : Orice ar fi nu da innapoi...poate sa planga, sa urle, sa tipe, sa faca orice....tu trebuie sa ramai puternic.Nici o infatisare de genul "catel cersetor" nu trebuie sa te induioseze sau sa te clinteasca din pozitia ta initiala...revino-ti!!!ai venit sa-i dai papucii, ce dracu?! te asteptai sa fie distractiv?!
  • Regula nr. 5 : Nu raspunde niciodata la intrebarea "de ce?".Evita raspunsul pe cat posibil.De ce?Pentru ca astfel ii dezvolti imaginatia...e un lucru bun nu?Adica la un moment dat poate iti cauta scuze in loc sa te comsidere porc, magar etc...Totusi daca nu poti evita un raspuns incearca : "Simt ca nu mai pot continua".
  • Regula nr. 6 : Evitarea.Dupa ce ai terminat dute repede acasa, schimba-ti parola de la messenger si iala(in cazul in care are cheie).Nu ii mai raspunde la telefon/usa/i.m./mail/orice altceva o vreme si nu da detalii privind viata ta prietenilor comuni.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Si daca vedeti o infatisare de genul "catel cersetor" va dau eu reteta de dresaj.
Craca

Kiki spunea...

Reteta care nu merge ca Sasha a ramas cu expresia aia a fetei :))