Nu mai suport!!

|
In drum spre scoala....in general citesc presa....si imi pun mainile in cap cand ajung la acel articol care vorbeste despre situatia romanilor din afara tarii.In curand imi va fi frica sa trec granita, pentru a nu fii impuscat.Iata un articol din ziarul compact:

"INSULTA - Un panou pe care scrie "Interzisa intrarea cainilor si a romanilor. In caz contrar, acestia vor fi alungati" a fost asezat in fata unui magazin din orasul Alcudia, din Insulele Baleare, informeaza HotNews. Mesajul are pe fond drapelul national al Romaniei. In urma avertismentelor politiei, afisul a fost retras din vitrina magazinului, dar in interiorul magazinului a ramas un altul, care contine alte insulte la adresa romanilor, considerati "o plaga in expansiune, carora ar trebui sa li se taie mainile".

Conform cotidianului "El Periodico", panoul ar fi fost amplasat de proprietarul magazinului, dupa mai multe furturi de produse electrocasnice comise in magazinul sau in ultimele saptamani. Cu toate ca autorii furturilor nu au fost prinsi, proprietara magazinului a declarat presei ca stie ca acestia sunt romani pentru ca a recunoscut limba pe care o vorbeau presupusii hoti. Primarul localitatii, Miquel Ferrer, a declarat ca situatia este un lucru izolat. "Nu este un lucru placut si se vor lua masuri in acest sens", a precizat acesta.

Mai multi locuitori au comentat gestul comerciantilor, mai ales ca in apropierea magazinului se afla o scoala unde sunt inscrisi si elevi romani. In arhipelagul Baleare traiesc in jur de 13.000 de cetateni romani."

Niciun comentariu: